Haarwerken

& hoofdhuid problemen

Haarwerken

Wanneer je haar plotseling dunner wordt of zelfs uit begint te vallen, kan dat tot veel onzekerheid leiden. Dit haarverlies komt vaak voor ten gevolge van medicijngebruik, chemotherapie, hormoonontregeling of ouderdom. Een haarwerk is dan een prima oplossing. Iris heeft meer dan 20 jaar ervaring met haarwerken. Je kunt bij Iris terecht voor adviezen over de beste oplossing, geheel op maat. Iris is aangesloten bij alle zorgverzekeraars zodat jouw haarwerk gedeeltelijk of helemaal vergoed wordt.

De keuze om een haarwerk (pruik) of een haarstuk te gaan dragen, is een moeilijke stap. Vaak gaat haarverlies gepaard met een ziekte of aandoening. Iris heeft een jarenlange ervaring op het gebied van hoofdhuidproblematiek en haarwerken. Neem gerust contact op met Iris, ze staat altijd klaar met passend advies.

Een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek voor een haarwerk is mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen, en vaak nog sneller.

Problemen met haar en hoofdhuid

Iedereen heeft weleens hinder van roos, een vette hoofdhuid of gewoon droog haar. Zelfs als je last hebt van hardnekkige psoriasis kunnen wij met onze behandelingen zorgen voor verlichting. Bij Iris Kappers krijgen alle haar- en hoofdhuidproblemen een individuele aanpak.

Daarnaast zijn de producten van Mediceuticals bij Iris kappers verkrijgbaar. Deze unieke dermatologische verzorgingsproducten brengen en houden het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie. Ze zijn geschikt bij overmatig haaruitval, dunner wordend haar en andere huid- en haarproblemen. Vraag Iris om advies over welk Mediceutical product het beste kan worden gebruikt.